Wie jarig is geeft een feestje!

22 november 2022

foto: immaterieelerfgoed.nl

We vieren dit jaar ons 10-jarig bestaan en doen dat onder andere met het feestelijke SPOT ON! project waarbij we 12 brugwachtershuisjes voorzien van een lichtkunstwerk in combinatie met poëzie. Ook willen we begin volgend jaar een mooie jubileumuitgave maken waarin we met betrokkenen terugkijken naar het verleden en vooruitkijken naar de toekomst.

Wij zijn enorm trots op wat wij de afgelopen 10 jaar aan mooie projecten hebben mogen uitvoeren en de huisjes die wij hebben weten te behouden. Daar willen we heel graag nog jaren mee doorgaan omdat al die huisjes stuk voor stuk bijzondere – vaak onder architectuur gebouwde – objecten zijn die het verdienen om te blijven koesteren.

Ben je net zo enthousiast over dit leuke kleine aaibare erfgoed die vaak op de mooiste plekken in de stad staan als wij dan willen we je graag wat vragen.

Onze ambitie is om in heel Nederland de brugwachtershuisjes nog meer onder de aandacht te brengen en ons in te zetten om zoveel mogelijk van deze huisjes te behouden. Om dit te realiseren en als blijk van waardering zouden we het geweldig vinden wanneer je ons zou willen steunen.

Er zijn veel mensen die op dit moment een energiecompensatie op hun rekening gestort krijgt. Een compensatie die voor een groot aantal mensen van groot belang is om het huis warm te houden. Maar er zijn er ook genoeg die er warmpjes bij zitten en deze compensatie eigenlijk niet echt nodig hebben.

Wij zouden het enorm waarderen wanneer jij (een deel van) deze compensatie als eenmalig bijdrage cadeau zou willen geven ter gelegenheid van onze verjaardag. Een kleine bijdrage kan al helpen om ons doel te bereiken. Ben je niet in de positie om een bedrag over te maken dan begrijpen we dat heel goed en hopen we dat je de komende periode goed zult doorstaan, maar misschien wil je dan wel deze oproep delen met je vrienden, familie en collega’s.

Je bijdrage kun je overmaken op NL91.TRIO.0254.7271.90 t.n.v. Stichting Brugwachtershuisjes o.v.v. verjaardagscadeau.

Alvast bedankt en met vriendelijke groet,

Marjan, Henri, Nicolette, Willem en Lex
Bestuur Stichting Brugwachtershuisjes